Vítání jara
Polévky
Smetanovo – špenátový krém s parmazánovými krutony
Jarní kaldoun z mladé kachýnky se zeleninou, flíčky
a nočky s jarními bylinkami
Předkrm
Domácí drůbeží paštika s červenou cibulovou marmeládou
podávaná s domácím pečivem
Hlavní jídla
Pečená ½ kuřete s jarní nádivkou podávaná s mačkanými
brambory s cibulkou a restovaným cukrovým
hráškem a máslovou karotkou
Křehké selečí kolínko na lůžku ze šťouchaných brambor
se smetanovým listovým špenátem a vídeňskou
červenou cibulkou
Panenská svíčková na grilu s parmazánovou omáčkou a gratinovanými brambory s jarní cibulkou a restovanými kapustičkami
Grilovaná filátka z mořské štiky na lůžku z černé čočky Belugy
s citrusovou omáčkou a jarním listovým salátem s ředkvičkami
Dezert