Polední menu 6.5. – 10.5.
Polévka
Francouzská cibulačka s parmazánovým toustem
75,–Kč
Speciality dne
Kuřecí fricassée s restovaným cukrovým hráškem a bylinkami, podávané s černými špagetami
265,–Kč
Trhané dančí maso na krémovém kroupovém rizotu s hříbky a lahůdkovou cibulkou, sypané parmazánem
315,–Kč
Hlavní jídla
Pečené kuřecí paličky v BBQ marinádě s domácími americkými brambory a malým listovým salátkem
189,–Kč
Domácí bramborové noky s vepřovou panenkou, sušenými cherry rajčátky, kapary a čerstvou rukolou
219,–Kč
Výpečky z kančího boku na černém pivu s bramborovými knedlíky a bílým dušeným zelím
215,–Kč
Smažený hermelín plněný brusinkami s vařenými pažitkovými brambory a domácí tatarskou omáčkou
189,–Kč
Pečený hovězí chuck roll na houbách servírovaný s rýží Basmati
265,–Kč
Salát
Kozí sýr pečený ve Filo těstě na míchaném listovém salátu s marinovanou kustovnicí a hruškou s medovým dresinkem
269,–Kč
Dezert
Domácí jablečný závin se zmrzlinou a šlehačkou
129,–Kč