Polední menu

Polední menu      6.5. – 10.5.

 

Polévka

 

Francouzská cibulačka s parmazánovým toustem    

  75,–Kč

 

Speciality dne

 

 

         Kuřecí fricassée s restovaným cukrovým hráškem a bylinkami, podávané s černými špagetami

265,–Kč

 

         Trhané dančí maso na krémovém kroupovém rizotu s hříbky a lahůdkovou cibulkou, sypané parmazánem

315,–Kč

 

 

Hlavní jídla

 

 

Pečené kuřecí paličky v BBQ marinádě s domácími americkými brambory a malým listovým salátkem

 189,–Kč

 

Domácí bramborové noky s vepřovou panenkou, sušenými cherry rajčátky, kapary a čerstvou rukolou

    219,–Kč  

               

Výpečky z kančího boku na černém pivu s bramborovými knedlíky a bílým dušeným zelím

215,–Kč

 

Smažený hermelín plněný brusinkami s vařenými pažitkovými brambory a domácí tatarskou omáčkou

189,–Kč

 

Pečený hovězí chuck roll na houbách servírovaný s rýží Basmati

265,–Kč

 

Salát

 

Kozí sýr pečený ve Filo těstě na míchaném listovém salátu s marinovanou kustovnicí a hruškou s medovým dresinkem

269,–Kč

 

 

Dezert

 

Domácí jablečný závin se zmrzlinou a šlehačkou

129,–Kč

 

cs_CZCzech