Polévka I |
Cibulačka se slaninou a žemlovými krutony |
65,00 Kč |
Polévka II |
Drůbeží vývar s rýží a zeleninou |
69,00 Kč |
Menu I |
Tagliatelle Bolognese cinghiale (boloňské kančí ragú) |
199,00 Kč |
Menu II |
Smažené sekané karbanátky z vepřového masa a kořenové zeleniny s bramborovou kaší a kyselou okurkou |
179,00 Kč |
Menu III |
Pečené kuřecí stehno à la bažant podávané s dušenou rýží |
189,00 Kč |
Menu IV |
Žampiony v trojobalu s vařenými brambory a tatarskou omáčkou |
179,00 Kč |
Menu V |
Plněný paprikový lusk v rajské omáčce s houskovými knedlíky |
195,00 Kč |
Menu VI |
Vepřové maso v mrkvi s vařenými brambory |
185,00 Kč |
Menu VII |
Pečená kuřecí křidélka s BBQ omáčkou, domácími hranolky, majonézou a malým salátkem |
195,00 Kč |
Menu VIII |
Italské krémové rizoto s parmazánem a zeleným hráškem, lahůdkovou cibulkou a rukolou |
199,00 Kč |
Menu IV |
Vepřová panenka protýkaná sušenými švestkami marinovanými v portském víně s povidlovou omáčkou a gratinovanými brambory |
325,00 Kč |
|
|
|
Dezert |
Domácí lívanečky se slazenou zakysanou smetanou a teplým lesním ovocem |
125,00 Kč |
|
|
|