Polední menu

 

 

Polední menu 20.1-24.1.

 

Polévka

 

Hráškový krém smátou a nočkem zakysané smetany

(k hl. jídlu79,–)  95,–Kč

 

Speciality dne

 

Hovězí líčka na červeném víně srestovanou zeleninou se žampiony,podávaná sbramborovým pyré

345,–Kč

Filírovaná kachní prsa marinovaná vportském víně a pomerančové šťávě na restovaném zelí spancettou a brambory grenaille svídeňskou cibulkou

355,–Kč

 

 

Hlavní jídla

 

Pečený vepřový bůček sčerveným zelím se skořicí a houskovými knedlíky

195,–Kč

Spaghetti Carbonara

185,–Kč

Trhané husí maso na domácích hranolkách sčedarovouomáčkoua vypečenou slaninou

245,–Kč

Nudličky zvepřové panenky se zeleninou somáčkou zčervenéhokariakokosovéhomlékasjasmínovou rýží

235,–Kč

Plátky hovězího flank steaku vnaší bylinkové bagetce, s uzenoumajonézou, naloženoučervenoucibulí, trhanýmilisty salátu scitrusovýmvinaigrette

245,–Kč

 

Dezert

 

Vanilkové palačinky scitrónovou kůrou, Nutellou a oříškovým griliášem

145,–Kč

cs_CZ