Polední menu 21.10. – 25.10.
Polévka
Dýňový krém s praženými semínky a dýňovým olejem
79,–Kč
Speciality dne
Medailonky z kančího hřbetu s jemnou hříbkovou omáčkou a bramborovou terinou
345,–Kč
Steak z tuňáka žlutoploutvého na grilu v sezamu s máslovou zeleninou, opečenými brambůrky Grenaille a holandskou omáčkou
355,–Kč
Hlavní jídla
Vepřová játra na roštu s domácími hranolky a tatarskou omáčkou
169,–Kč
Čočka na kyselo s uzenou krkovičkou, sázeným vejcem, cibulkou a nakládanými okurkami
189,–Kč
Špagety s nudličkami z vepřové panenky, česnekem, rajčatovou omáčkou, čerstvou šalvějí a parmazánem
235,–Kč
Thajské zeleninové kari s kuřecím masem, kokosovým mlékem s dušenou jasmínovou rýží sypanou smaženou cibulkou
225,–Kč
Pečená kančí kýta se šípkovou omáčkou a špekovými knedlíky
285,–Kč
Pomalu pečený v zázvoru marinovaný vepřový bok s karotkovo-bramborovým pyré s česnekem a omáčkou z pečených paprik
265,–Kč
Segedínský guláš s houskovými knedlíky
195,–Kč
Dezert
Jablečný závin s vanilkovou omáčkou
135,–Kč