Polední menu

Polední menu      17.6. – 21.6.

 

Polévka

Pikantní fazolová s maďarskou klobásou

75,–Kč

 

Speciality dne

Hovězí líčka v kořenové zelenině a portském víně se smetanovo-bramborovým pyré

359,–Kč

        

Steak z vepřové kotlety balený ve slanině s domácím demi-glace a gratinovanými brambory

    325,–Kč        

Hlavní jídla

         Pečené kuřecí stehno s vařenými novými brambory, petrželkou a jarním salátkem

179,–Kč

         Vepřové výpečky s dušeným bílým zelím a bramborovými knedlíky

                  189,–Kč                  

         Domácí bageta plněná trhaným vepřovým masem na listovém salátu s nakládanými cibulkami, domácím pikantním zelím a dijonským dipem

195,–Kč

         Bramborové noky s kousky tuňáka, kukuřicí a smetanou, dochucené citrónovou kůrou a muškátovým oříškem

235,–Kč  

         Hovězí pečeně po cikánsku s rýží basmati

219,–Kč

Salát

Roastbeef na míchaném listovém salátku s cherry rajčaty a dijonským dresingem

229,–Kč

Dezert

Skořicové grissini s karamelizovaným pomerančem a citrónovou šlehačkou

129,–Kč

cs_CZCzech