Polední menu 20.1-24.1.
Polévka
Hráškový krém smátou a nočkem zakysané smetany
(k hl. jídlu79,–) 95,–Kč
Speciality dne
Hovězí líčka na červeném víně srestovanou zeleninou se žampiony,podávaná sbramborovým pyré
345,–Kč
Filírovaná kachní prsa marinovaná vportském víně a pomerančové šťávě na restovaném zelí spancettou a brambory grenaille svídeňskou cibulkou
355,–Kč
Hlavní jídla
Pečený vepřový bůček sčerveným zelím se skořicí a houskovými knedlíky
195,–Kč
Spaghetti Carbonara
185,–Kč
Trhané husí maso na domácích hranolkách sčedarovouomáčkoua vypečenou slaninou
245,–Kč
Nudličky zvepřové panenky se zeleninou somáčkou zčervenéhokariakokosovéhomlékasjasmínovou rýží
235,–Kč
Plátky hovězího flank steaku vnaší bylinkové bagetce, s uzenoumajonézou, naloženoučervenoucibulí, trhanýmilisty salátu scitrusovýmvinaigrette
245,–Kč
Dezert